Polèmica per qui ha d'assumir la reparació del nou pavelló d'esports de l'Espluga

Polèmica a l'Espluga de Francolí per l'aparició d'esquerdes a la pista del nou pavelló d'esports i, sobretot, per qui ha d'assumir les obres de reparació. En el darrer ple municipal el govern va dir que haurà de ser l'Ajuntament perquè la garantia de l'obra no ho cobria, mentre que ara el grup de Junts per l'Espluga adverteix que no s'ha d'afrontar amb recursos de les arques municipals.

Qui ha de pagar les obres de reparació del nou pavelló municipal d'esports de l'Espluga de Francolí inaugurat ara fa un any i mig? És la pregunta que es formulen tots els grups del consistori. L'origen d'aquest interrogant en la pista poliesportiva on ja fa un any s'hi van detectar diverses esquerdes.

Els desperfectes en les rajoles s'haurien provocat per la falta de juntes de dilatació en una superfície on haurien fet falta. En el darrer ple municipal, el govern va manifestar que la garantia de l'obra no cobria l'arranjament d'aquests desperfectes i que s'hauria d'assumir amb fons municipals. Un mes després, el principal grup de l'oposició i responsable de l'obra quan estava al govern, adverteix que no se n'ha de fer càrrec l'Ajuntament.

El comunicat de Junts per l'Espluga ha sorprès el govern perquè fins ara no havia dit res al respecte i l'alcalde els recrimina que no s'hagués solucionat durant l'anterior mandat.

Ara, per tant, buscaran qui va prendre la determinació en la construcció del pavelló. Mentrestant, el govern de Som Espluga també critica l'estat de deixadesa amb el qual han trobat la majoria d'equipaments municipals. Per revertir-ho, enguany es posarà en marxa un pla d'equipaments amb les primeres intervencions de reubicar equipaments i treballar amb l'objectiu de dissenyar un mapa d'instal·lacions a 10 anys vista.