Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

La Generalitat dona llum verda a la tramitació de diversos parcs eòlics a la Conca de Barberà

La Generalitat dona llum verda a 9 projectes de parcs eòlics, alguns dels quals situats a l'altiplà de la Segarra, ja en terme de la Conca de Barberà. La nova ponència d'energies renovables, integrada per quatre departaments, ha donat el vistiplau inicial perquè les empreses comencin la tramitació administrativa i tirin endavant els expedients que han de fer possible la implantació dels parcs.

El pronunciament a favor de la Generalitat no garanteix que no puguin sortir elements que encallin la seva autorització, ja que podrien posar-se traves en el procés d'avaluació de l'impacte ambiental i de la mateixa tramitació del projecte. En total, aquests parcs sumen una potència de 261 MW, però no són la totalitat dels avantprojectes que s'havien previst a l'altiplà de la Segarra, ja que Naturgy i Green Capital Power en plantejaven 11.

En qualsevol cas, aquells projectes que superin els 50MW no passaran per l'avaluació de la Ponència catalana perquè s'han de tramitar per via estatal.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ