Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

L'Espluga agrairà amb una trobada la contribució de les Agrupacions de Defensa Forestal durant la riuada

El 29 de març, l'ADF de l'Espluga agrairà la tasca de tots els voluntaris d'arreu del país que van desplaçar-se a la Conca de Barberà per ajudar en la recuperació del municipi després de l'aiguat de l'octubre. Serà un acte per homenatjar les Agrupacions de Defensa Forestal de Catalunya i també per presentar els nous vehicles d'emergències de l'entitat local després d'haver-ho perdut tot arran de la riuada.

Durant els cinc dies posteriors a la riuada del 22 d'octubre, l'Espluga de Francolí va rebre 209 voluntaris d'ADF d'arreu del país i gairebé un centenar de vehicles. En el moment d'emergència, tots ells van contribuir en les tasques de neteja per donar un cop de mà a l'ADF local, que també hi va treballar, però alhora era un dels damnificats de l'aiguat perquè el riu els va prendre el magatzem amb tots els seus vehicles i materials. En aquest acte s'hi convidaran tots els cossos d'emergències. 

S'hi esperen més de 200 persones i en aquest acte l'ADF de l'Espluga presentarà el nou vehicle amb que es dotarà gràcies a l'Ajuntament de l'Espluga i també un segon vehicle cedit per l'ADF de Sant Martí Sarroca. La jornada es viurà durant el matí a la plaça Montserrat canals amb l'exposició de vehicles d'emergències, però també amb activitats per als infants i un dinar de germanor.
Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ