L'Espluga, a punt per celebrar la 25a edició de les Ovelles Esgarriades

Un any més els joves de l'Espluga de Francolí es retrobaran aquest dissabte al pavelló del Casal en la cita que anualment congrega les colles espluguines. És una de les nits més importants de l'any, al nivell de cap d'any, carnaval o la Festa Major. Les Ovelles Esgarriades celebren enguany la 25a edició.

L'Anna Andreu ara fa un any va rebre l'encàrrec d'organitzar la nit d'aquest pròxim 16 de novembre. Es vestia de pastora en representació del seu ramat, és a dir, de la seva colla i assumia el repte de liderar la 25a edició de les Ovelles Esgarriades. La cita, que és força més que un sopar, congregarà prop de 400 persones al Pavelló del Casal de l'Espluga. Any rere any, la festa va pujant de nivell i la colla organitzadora d'aquest 2019 se sent pressionada per les expectatives dipositades en ells.

Per aconseguir-ho, com ja ve sent habitual, engalanaran el pavelló seguint una temàtica concreta i preparen diverses sorpreses que dinamitzaran la nit. A més a més de ser una edició d'aniversari, també serà especial perquè donarà tots els beneficis a la Riuada Solidària per ajudar els damnificats dels aiguats.

El pavelló del Casal obrirà portes a les 8 del vespre, mentre que el sopar començarà a les 9. Després de l'àpat, començarà un dels moments més esperats de la nit: les proves per determinar el pastor o pastora organitzadora de la pròxima edició de la festa. Quan ja hi hagi relleu, la nit seguirà amb un grup de versions i discjòqueis.