Neix la Riuada Solidària per ajudar els damnificats del desbordament del Francolí

Que la resposta ciutadana per recuperar les zones afectades per la riuada del Francolí no acabi aquí i que cadenes solidàries com aquesta continuen sent l’empenta per als propietaris dels negocis que ho han perdut pràcticament tot. Aquest és l’objectiu de la iniciativa “Riuada Solidària” que s’ha presentat aquest divendres.

La campanya neix de la voluntat de desenes de persones d’enginyar mecanismes per sumar fons econòmics per als damnificats. Riuada solidària ja roda per les xarxes socials i ara a través d’un número de compte espera rebre aportacions de la ciutadania. A més a més, la iniciativa també vol omplir el municipi i, sobretot, la llera del riu, d’activitat cultural, esportiva i festiva.  

La campanya beu de la iniciativa Rebrotem impulsada a la Ribera d’Ebre després dels grans incendis del juny passat. De fet, Riuada solidària es presenta sota un símbol de cors que representen la solidaritat i les aigües del riu, un disseny de Dani Rull, qui ja va donar forma a la campanya de Rebrotem.