El govern defensa que s'ha d'ajustar al que costa portar l'aigua amb camions a causa de la sequera. L'any passat va generar un forat pròxim al milió d'euros. Junts s'hi oposa i defensa que la pujada…
El festival, que se celebrarà a l'Espluga el 15 de juny, programa Crim i Xavi Sarrià com a artistes destacats i estrena aposta infantil amb els reconeguts Xiula.
Ho han dit els dos principals testimonis en el segon dia de judici, el seu entrenador i el seu psicòleg. Per altra banda, l'Ajuntament finalment no haurà d'indemnitzar la víctima en cas de condemna per un…
La Fiscalia i l'acusació particular demanen 18 anys de presó i 8 més de llibertat vigilada per un pressumpte delicte d'agressió sexual continuada a una treballadora. El judici s'allargarà fins al dia 26 de febrer.
Els fets s'haurien produït el 2016 i va ser també fa 8 anys quan la víctima ho va denunciar. El presumpte agressor era el gerent de Turisme. El judici se celebrarà dimarts i dimecres. 
L'administració local no va publicar degudament les ordenances fiscals del 2024 i no podran entrar en vigor. Afecta els impostos de pagament anual, ja que les trimestrals s'actualitzaran a l'abril. 
La subvenció de l'Ajuntament serà la mateixa, però es repartirà diferent per complir la normativa. La Rua de les Mil Disfresses patirà petits canvis de ruta per ampliar el recorregut i evitar els taps d'edicions anteriors.
Al llarg del dissabte es va crear una escultura de forja que recordarà els membres dels Diables de l'Espluga que han mort els darrers anys. Les flames d'aquesta peça van encendre el correfoc d'homenatge dels 10…
La colla infantil va celebrar els seus 10 anys de vida en el marc de la 458a edició de la Fira de Sant Vicenç "El foc, el nostre origen" al costat dels Diablons de Riudoms. 
L'Ajuntament tindrà, així, capacitat per fer aplicar les restriccions a la ciutadania en situacions d'escassetat d'aigua com l'actual i incorporarà el seu propi règim sancionador. 
Només s'oferirà els caps de setmana cada 15 dies com a mesura d'estalvi econòmic, ja que fins ara la guia estava disponible tots els dissabtes i diumenges i no sempre hi havia visitants. 
L'Ajuntament ja disposa del Document Únic de Protecció Civil Municipal. Inclou alguns plans que el municipi encara no tenia desenvolupats com per al risc de transport de mercaderies, per onades de calor, ventades o nevades.
Els fets van succeir durant la matinada del 20 de novembre i es van emportar cable de coure valorat en milers d'euros.
Les peces d'alabastre van ser sostretes de l'Oratori de Sant Miquel el passat setembre. Els vigilants municipals van localitzar-los a l'interior d'una capsa de sabates. 
Aquesta edició serà més austera, pels problemes econòmics de l'Ajuntament, i dedicarà un homenatge als Diables Kids, que compleixen 10 anys. 
S'anomenarà Museu Terra amb l'objectiu de consolidar així el posicionament estratègic pel qual ha treballat en els darrers anys, molt enfocat en l'educació per la sostenibilitat.