El Consorci d'Aigües de Tarragona manté el compromís amb el calendari acordat, tot i alguns retards. L'execució de l'obra està al 30% però s'hi ha destinat més mà d'obra per guanyar ritme. 
S'habilitarà un nou espai de 1.000 metres quadrats on s'afegirà un nou moll de descàrrega i també s'hi traslladarà l'àrea d'emergència dels contenidors convencionals de la brossa.
L'Espluga de Francolí denominarà, pròximament, l'Escola Música Jordi Francolí, la Llar d'Infants Noe Gaya i Creus i el Consultori Francesc Duch Campodarbe. 
El festival organitzat per joves del municipi va oferir gairebé 12 hores de música amb 7 artistes, a més de dues xerrades reivindicatives o espai de gastronomia. 
El centre va celebrar l'aniversari dissabte al pavelló del Casal en un acte que va comptar amb la participació de diverses entitats del poble i molta música en directe. 
A causa de la sequera, els 500 metres cúbics s'omplen amb l'aigua d'una bassa, que no és potable, però que sí que és apta per al bany.
L'Ajuntament aprofitarà la interrupció per canviar el comptador de sortida del dipòsit de Sant Miquel i connectar les noves canonades de la Urbanització Carreras. 
L’Ajuntament condicionarà un solar buit de l’avinguda Catalunya per destinar-lo a aparcament. Ha arribat a un acord amb la Sareb, que en té la propietat, per poder usar-lo durant el proper any.
Protagonitzen la imatge del bitllet de loteria del diumenge 2 de juny. S'ha presentat aquest divendres des de l'obrador de Cal Cobo amb un carquinyoli de 7 quilos.
Francesc Vilà i Sala va ser una de les primeres persones que va treballar en les denominades "Rutes per la llibertat". Va ajudar refugiats, exiliats i víctimes del feixisme a passar la frontera pels Pirineus.
S'ha programat del 8 al 12 de juliol per als joves d'11 a 15 anys. És una iniciativa de l'Espluga Audiovisual i l'empresa Drac Actiu, amb el suport de l'Ajuntament i l'Oficina Jove del Consell Comarcal.
Les obres agafen embranzida, si bé el gruix principal s'iniciarà a mitjan agost. La intenció de l'Ajuntament és que, més endavant, aquesta casa es converteixi en un espai per a la cultura popular.
A diferència de l'any passat, clarament marcat per la sequera, enguany la floració ha estat bona en punts com Montblanc i l'Espluga de Francolí on la Mel de Cal Maré preveu doblar la seva aposta l'any…
L'emissora concentra el gruix d'activitats durant el juny. Estrenarà un documental, programarà tallers formatius i una campanya amb el comerç local. A més a més, prepara un casal d'estiu per a joves de cara al juliol.
Se celebrarà del 27 al 29 de setembre i comptarà amb ponències, taules rodones, un concurs o actuacions en directe. Hi donen suport les principals institucions i entitats del país en defensa de la llengua i…
Va tancar el 2006 i, fins llavors, havia donat feina a centenars de dones del municipi i de poblacions de l'entorn. Ens retrobem amb algunes de les treballadores per fer la visita 20 anys després.