ERC fa una crida a omplir les urnes per 'tenyir de groc Catalunya'

Són les últimes hores de campanya i Esquerra considera que és la primera vegada que l'independentisme pot guanyar unes eleccions generals. El fins ara portaveu republicà al Congrés, Joan Tardà, va acompanyar el cap de llista per Tarragona, Jordi Salvador. Tots dos demanen una assistència massiva a les urnes per aquest diumenge.

No defallir en la lluita contra la repressió ferotge de l'Estat. El missatge de Joan Tardà apunta cap a l'optimisme reforçant-se, diu, en la fortalesa actual de l'independentisme. Ell va ser el convidat principal d'un acte al centre cívic de Sant Pere i Sant Pau que va aplegar 200 persones. L'abstencionisme ha de ser residual.

Esquerra afegeix que cal cercar un espai de diàleg i negociació envoltat, això sí, del suport de la majoria de votants.

El candidat per Tarragona al Congrés, Jordi Salvador, va recordar també les càrregues policials patides a Sant Pere i Sant Pau durant el referèndum de l'1 d'octubre.

Un Salvador amb sensacions positives pel que fa al possible resultat que sorgeixi de les urnes durant la nit electoral de diumenge. L'acte va comptar també amb la participació de les candidates al Senat i al Parlament Europeu, Laura Castell i Helle Ketner, la diputada al Parlament, Raquel Sants i l'alcaldable per Tarragona, Pau Ricomà

Programes més recents a TAC12