Esquerra porta per primer cop la campanya electoral a l'interior de Mas d'Enric

Per primera vegada la Presó de Mas d'Enric ha acollit aquest dijous un míting electoral a l'interior d'una presó catalana. Ha estat Esquerra Republicana qui a través dels seus dos caps de llista al Congrés, ha presentat les seves propostes a la trentena de presos que han demanat execir el seu dret a vot.

Després de poc més d'una hora dins de la Presó de Mas d'Enric, els dos principals candidats de llista d'Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Jordi Salvador i Norma Pujol sortien del primer míting fet per un partit polític en una presó catalana enmig d'una campanya electoral.

Una trobada que ha comptat amb la presència d'una trentena de presos, aquells que han demanat poder exercir el seu dret a vot des del centre penitenciari tarragoní. Uns interns que, segons Salvador, s'han mostrat molt interessats i informats de les diferents temàtiques que són protagonistes d’aquesta campanya electoral.

Els republicans han volgut posar de manifest la importància d'un acte com el fet aquest dijous, tot i remarquen que arriba tard i s'han compromès ha tornar a visitar els interns un cop passades les eleccions.

Durant el míting dut a terme dins del centre penitenciari els caps de llista republicans han llegit als interns una carta de l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, empresonada a Mas d'Enric fins al passat mes de gener, en la que recordava les seves vivències amb els diferents interns del centre

 

Programes més recents a TAC12