Pablo Casado diu a Tarragona que acabarà amb l'adoctriment a les escoles

Visita aquest dimarts del candidat a la presidència del govern espanyol pel Partit Popular, Pablo Casado, a les comarques tarragonines. Acompanyat del cap de llista a la demarcació, Jordi Roca, i el president del partit a Catalunya, Alejandro Fernàndez, ha participat en un míting de campanya davant d’unes 200 persones, entre elles nombrosos regidors populars al territori, en el quual ha tornat a carregar durament contra l’actual president socialista Pedro Sánchez.

Casado s’ha presentat com a la única alternativa al pacte de govern al que diu ja ha arribat Sánchez tant amb Podemos com amb els partits independentistes, i que inclou segons Casado l’indult als presos independentistes i la celebració d’un referèndum d’autodeterminació. El líder dels populars ha promès que si governa acabarà entre d’altres amb l’adoctrinament a les escoles o el finançament als partits que no acatin la constitució espanyola.

Un Casado que ha aprofitat l’acte a Tarragona per presentar les mesures del seu partit en matèria d’habitatge, que passen per una rebaixa fiscal a la compra i el lloguer de pisos i per una nova llei en contra de les ocupacions dels habitatges, amb les expulsions ràpides dels ocupes com a mesura estrella.

Tant Casado com Alejandro Fernàndez també han lloat la tasca feta pel seu partit en el govern municipal de Tarragona, al qual han tornat a fer responsable de la neteja de llaços grocs a la ciutat.

Programes més recents a TAC12