Imma Rodríguez (PP) exigeix el Fòrum de la Justicia

El PP reclama que s'agilitzin els treballs per fer realitat el Fòrum de la Justícia a Tarragona. Al mateix temps, considera que la Generalitat menysté Tarragona per la manca d'inversions.

La cap de llista del PP per Tarragona, Inma Rodríguez exigeix que la ciutat tingui ja un Fòrum de la Justícia. Emmarca aquesta manca dins dels greuges amb què la Generalitat, diu, castiga la ciutat de Tarragona, entre els quals també hi situa la manca d’inversió a l’hospital Joan XXIII i a la ciutat residencial.

Rodríguez recorda que Catalunya té ciutats de la justícia a gairebé tots els partits judicials i que Tarragona és l’única capital de província que encara no té una seu que unifiqui tots els serveis. Les dependències judicials, de fet, estan repartides per sis espais diferents de la ciutat. Recorda que la demanda de la ciutat judicial ve de lluny, com també les que qualifica de falses promeses per realitzar-la, que es remunten al 2007. Critica també Rodríguez que la Generalitat digui que no té diners per destinar al fòrum quan aquest costaria uns 60 milions d’euros mentre l’administració catalana en dedica 73 a l’anomenada acció exterior.

D’altra banda, el PP segueix defensant que el millor emplaçament per la ciutat judicial seria la Tabacalera, i no l’actual emplaçament on està prevista.  

Programes més recents a TAC12