Junts es postula com l'alternativa a un govern amb el PSC

Junts va tancar la campanya a Tarragona reiterant la necessitat de mobilitzar el vot independentista. En l'acte final a Tarragona, el cap de llista Albert Batet va assegurar que tot vot que no vagi per Junts és un vot pels socialistes i la involució.

A l’acte final de campanya a Tarragona, Junts per Catalunya va fixar la demarcació com el trampolí cap al govern de la Generalitat. Des del seu exili telemàtic, Carles Puigdemont ho va argumentar assegurant que guanyant a Tarragona es guanya a tot Catalunya. Els números amb què treballa la formació independentista dibuixen un escenari ajustat. Per això insisteixen a mobilitzar el vot independentista per no deixar, diuen, el govern de la Generalitat en mans dls socialistes.

A l’acte de cloenda de la campanya a Tarragona també hi van ser Jordi Sánchez i l’exconseller Jordi Turull, que abans de marxar a correcuita per tornar a la presó, van defensar Junts com el partit transversal que representa la voluntat de no claudicar i que té el compromís de guanyar la llibertat i governar bé el país.

Programes més recents a TAC12