Ciutadans defensa la prioritat del projecte de Hard Rock

El proper govern de la Generalitat ha de tenir com a prioritat donar l'impuls necessari al projecte de Hard Rock que s'ha d'instal·lar als terrenys del Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca. Així s'ha manifestat aquest dijous el cap de llista de Ciutadans Matias Alonso a la seu del mateix centre.

Per a la formació el projecte és totalment necessari per a impulsar el turisme al territori, sobretot en els moments actuals de paràlisi absoluta del sector. Creuen que en l'anterior legislatura l'ambigüitat dels dos partits de govern han frenat el projecte. També han advertit que un govern tripartit amb els Comuns com a força decisiva pot tirar enrere als inversors.

D'altra banda, al voltant del contracte signat entre el govern i Hard Rock i La Caixa, que contempla que la Generalitat avançarà els 120 milions d'euros compromesos, Alonso creu que és un moviment totalment normal per a donar seguretat als inversors.

Per tot això han assegurat que un govern encapçalat per Ciutadans donarà totes les facilitats als inversors per a tirar endavant el projecte.

Programes més recents a TAC12