Torrent: "L'Estat farà tot el possible per evitar la nostra victòria"

El president del Parlament, Roger Torrent adverteix que l’Estat farà tot el possible per evitar la victòria d’Esquerra, fins i tot acceptar els vots dels feixistes. Per això, en un acte de campanya a Valls, al costat de la cap de llista Raquel Sans, ha emplaçat el vot independentista a mobilitzar-se.

Mobilitzar i acaparar el vot independentista. Aquest és l’objectiu d’Esquerra Republicana. Per aconseguir-ho els líders republicans reiteren una vegada i una altra la importància de participar. Els republicans confien en la victòria malgrat les travetes que, diuen, arriben des de l’Estat, que no els ha deixat escollir la data de les eleccions, i que el president del Parlament, Roger Torrent, ha denunciat en l’acte de campanya a Valls.

Per Torrent només hi ha dos models de govern possible: el que només pensa en els interessos de les elits o el d’aquells que volen una república catalana al servei de tothom, amb el qual s’identifica. La cap de llista per Tarragona, Raquel Sans, acota encara mes els models: els del 155 o Esquerra.

L’acte a Valls també ha servit per reivindicar el municipalisme i l’equilibri territorial per evitar el despoblament de comarques com la Cnca de Barberà.

Programes més recents a TAC12