El candidat de Ciutadans treu ferro a les desercions dels regidors tarragonins

El candidat de Ciutadans Carlos Carrizosa treu ferro a les últimes desercions a l'Ajuntament de Tarragona argumentant que el partit segueix fort. Ho ha fet a Tarragona, acompanyat de la presidenta Inés Arrimadas, que insisteix a demanar, pel seu partit, el vot útil del constitucionalisme.

Acompanyat de la presidenta del partit, Inés Arrimades i el cap de llista tarragoní, Matías Alonso, el candidat de Ciutadans Carlos Carrizosa ha minimitzat l'impacte que ha suposat per la formació taronja la desvinculació del partit de tres dels regidors que tenien a l'ajuntament. Ha defensat l'argument posant el focus a la incorporació, també, de nous militants al partit.

Carrizosa, a més, ha recordat que l'any 2017 Tarragona va ser un dels pilars que va catapultar Ciutadans a ser la primera força del Parlament. Per això, els taronges reclamen la mobilització, altre cop, del vot constitucionalista per derrotar l'independentisme. La presidenta del partit, Inés Arrimadas adverteix, però que només Ciutadans garanteix el final del procés separatista i avisa que els socialistes podrien tancar en fals aquest capítol pactant amb socis independentistes per governar.

Arrimadas ha assegurat que només Ciutadans garanteix que al futur Parlament de Catalunya es deixi de parlar d'independència i es debati sobre els problemes que preocupen la ciutadania. Entre ells, a Tarragona s'ha fixat en el vot jove i en una taxa d'atur juvenil que supera el 40%. Arrimadas proposa ajudes per a l'emancipació i per l'accés a l'habitatge pels joves.

Programes més recents a TAC12