Què n'opinen els partits sobre la indústria química?

Entre la majoria de partits, defensa de la seguretat de la indústria química al territori. Entre els que ho han defensat amb més fermesa, Junts, PDeCAT i el PSC, que afirmen que aquesta fa molts esforços per garantir la seguretat, i que l'accident d'IQOXE va ser un fet aïllat. En la mateixa línia, però amb matisos s'expressen des d'Esquerra i Ciutadans. Des de les dues formacions creuen que els diferents accidents dels darrers mesos han d'encoratjar a les indústries a seguir treballant en matèria de seguretat. Des del PP afirmen que la inseguretat existent arran de l'accident d'IQOXE no s'ha de dirigir a la indústria sinó als responsables polítics.

A l'altra banda se situen la CUP i En Comú Podem. Des de les dues formacions han demanat diverses vegades aquesta campanya una major fiscalització de la indústria per part del govern.

I pel que fa a la gestió de les emergències, sobretot mitjançant la implantació del nou PLASEQTA, clara diferència entre els partits fins ara al govern i la resta. Junts, Esquerra i el PDeCAT defensen la feina feta en aquesta matèria arran de l'accident d'IQOXE, mentre que la resta de formacions critiquen que aquest pla és totalment inviable sense les inversions compromeses i critiquen al govern actual de no haver-les dut a terme encara.

Programes més recents a TAC12