Acte central del PP a Tarragona dedicat a la sanitat

El Partit Popular ha celebrat l'acte central a Tarragona amb la presència del president nacional de la formació Pablo Casado. Els populars han posat el focus en els serveis socials i la sanitat, donant a conèixer algunes de les mesures que volen posar en pràctica. Aquestes passen per punts com el reforç de l'atenció primària, la reducció de les llistes d'esperes o l'increment de les inversions en detriment de la política exterior de la Generalitat.

En relació amb l'administració pública, Casado també ha criticat que actualment el fet de parlar català sigui un requisit per accedir a places de funcionari.

pp1

Per la seva banda, Alejandro Fernández ha destacat el seu coneixement del territori gràcies a l'aprenentatge que ha suposat per ell la política municipal i la seva experiència a la Diputació de Tarragona. També ha manifestat que els tarragonins han de sortir de la closca del centralisme barceloní i ocupar espais per demostrar que Tarragona és influent a Catalunya i Espanya.

Finalment, Fernández ha defensat que la concòrdia a Catalunya no es pot aconseguir al marge de la llei, sinó apel·lant a l'esperit de la transició i la Constitució Espanyola.

Programes més recents a TAC12