Posicions enfrontades sobre Hard Rock

Suport majoritari, tot i que amb alguns matisos, dels partits que es presenten a aquestes eleccions al parlament al projecte de Hard Rock que s'ha de construir als terrenys del Centre Recreatiu i Turístic de Salou i Vila-seca.

Entre els que defensen el projecte sense fissures hi ha Junts, el PSC i el PDeCAT, en bona mesura responsables de la seva tirada endavant amb l'aprovació del projecte BCN World l'any 2014. Tots ells defensen que la inversió ha de suposar un impuls econòmic com el de Port Aventura ara fa 25 anys. També el Partit Popular, que defensa la idoneïtat d’un projecte d’aquestes característiques al territori.

Una posició que també defensa Ciutadans després de superar les seves reticències inicials respecte a la rebaixa dels impostos del joc.

Per últim des d'Esquerra també veuen amb bons ulls el projecte sempre que aquest esdevingui un negoci entre privats, i que el govern faci únicament de facilitador i que no costi ni euro públic.

A l'altra banda i totalment oposats es troben En Comú Podem i la CUP. Durant la campanya els dos partits han estat especialment crítics amb el projecte. I és que, coincidint amb l'inici de la mateixa, la CUP anunciava que portava a l'oficina Antifrau la compravenda dels terrenys propietat de La Caixa per 120 milions d'euros. Els cupaires remarcaven així la seva oposició des de bon inici al projecte. Pel que fa als comuns, aquests també es mostren totalment oposats a un projecte que,creuen, no és més que una especulació immobiliària i han acusat a Junts i Esquerra de jugar al Monopoly amb els diners públics en un projecte clarament d'una altra època.

Programes més recents a TAC12