ERC veta un pacte amb el PSC després del 14-F

El candidat a la presidència de la Generalitat, Pere Aragonès, assegura a Tarragona que Illa és el candidat del 155 i assegura que no hi pactarà després de les eleccions.

Esquerra Republicana torna a posar Tarragona com a exemple del que vol aconseguir a les eleccions del 14 de febrer. Diuen els republicans que volen forjar un govern de via ampla liderat per Pere Aragonés que reculli les diferents complicitats i sensibilitats que van defensar l’1 d’octubre. O el que és el mateix, un govern de canvi a la tarragonina com l’impulsat per Ricomà i on no hi caben els socialistes.

Així, Aragonès va comparar el PSC i el seu candidat, Salvador Illa amb Ciutadans, situant-lo inequívocament al boc del 155 i al costat de la ultradreta.

La cap de llista Raquel Sans, per la seva banda,  va fixar les diferents propostes d’un hipotètic futur govern assegurant que estan pensades per servir a la gent. En aquest sentit va reivindicar la tasca feta pels republicans en la gestió de la pandèmia des del govern català.

Visita a la Creu Roja

I aquest dimecres, els republicans han volgut conèixer de primera mà la tasca de Creu Roja a Tarragona arran de la pandèmia. Aquí han valorat la tasca feta per institucions com la Diputació i l'Ajuntament de Tarragona i han manifestat la necessitat d'uns serveis socials d'emergència per a fer front a problemàtiques com l'actual.

Programes més recents a TAC12