Hard Rock, imprescindible per a qualsevol acord amb el PDeCAT

El PDeCAT es mostra com un dels partitsdefensors del projecte de Hard Rock que s'ha d'ubicar als terrenys del CRT de Salou i Vila-seca, al costat de PortAventura. Consideren que aquesta inversió és clau per al desenvolupament social i econòmic de la Costa Daurada. Han posat d'exemple PortAventura: diuen que 25 anys després de la seva inauguració ha suposat un canvi en el model turístic, aportant valor i allargant la temporada.

Per aquest motiu la formació política creu que el pròxim govern ha de ser fort per fer realitat el projecte. Afegeixen que partits com la CUP o En Comú Podem, contraris a la instal·lació de Hard Rock, posaran com a condició d'acorddesfer-se de la proposta. En canvi, el PDeCAT veu Hard Rock tiri endavant.

Des de la formació asseguren que sempre defensaran projectes que comportin grans inversions i la creació de nous llocs de treball. El cap de llista del PDeCAT a Tarragona ha rebut el suport de dos dels membres de l'equip de govern dels ajuntaments de Salou i Vila-seca, municipis que sempre han donat suport el projecte de Hard Rock.

Programes més recents a TAC12