Sánchez critica el govern de la Generalitat i Ibarra reinvindica el patrimoni local

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa creu que la Generalitat desaprofita el potencial turístic i industrial del Camp de Tarragona. El líder socialista va reivindicar aquesta fortalesa juntament amb el president del govern espanyol Pedro Sánchez i la cap de llista per Tarragona, Rosa Maria Ibarra, en el marc d’una visita al Moll de Costa del Port de Tarragona.

Els socialistes van subratllar la importància dels Fons de recuperació europeus per donar impuls a la industria i l’ocupació, al temps que van criticar l’abandonament a que el govern català, diuen, sotmet el sud de Catalunya. Pedro Sánchez, de fet va anar més enllà, i partint de les retallades en sanitat, va criticar la gestió del govern de la Generalitat en aquest àmbit, però també en molts d’altres.

Els socialistes també reivindiquen la fortalesa del patrimoni monumental i cultural  de Tarragona com una eina per potenciar el turisme, que creuen necessita també d’una major implicació del govern català.

psc

La cap de llista socialista, ha volgut exemplificar la deixadesa del govern català focalitzant-la en els problemes que té per arrencar el Museu Casteller, ubicat a la seva ciutat. Critica que el govern català no hagi apostat mai per un equipament que és d’àmbit català.

 

Programes més recents a TAC12