Esquerra aposta per créixer en nous barris del territori

Esquerra Republicana ha triat el barri de Sant Salvador de Tarragona per fer la fotografia oficial de la llista electoral. Ho ha fet per allunyar-se dels espais habituals i apropar-se a una de les zones oblidades de la ciutat i refermar el seu lema de campanya, "Al Costat de la Gent". A més, segons la seva cap de llista, Raquel Sans, la independència només arribarà quan els seus partidaris creixin en barris com aquest.

Una campanya que els republicans engeguen volent posar també damunt la taula els reptes pendents i de futur que tenen el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre més enllà de l'eix nacional. Remarquen que el territori té un enorme potencial i que cal que estigui més preparat per a un creixement econòmic sostenible i amb una major qualitat de vida que garanteixi l'equitat territorial.

És per això que, diuen, és important que Esquerra guanyi les eleccions a la demarcació per primera vegada en uns comicis al Parlament i poder portar al govern català la veu del territori i la manera de governar que ja estan implantant en les institucions tarragonines.

Programes més recents a TAC12