Alonso i Huguet encapçalen la llista de Ciutadans

Ciutadans repetirà cap de llista per quarta vegada per Tarragona en la figura de Matías Alonso. Una candidatura taronja que incorpora com a número 2 el portaveu salouenc Pere Lluís Huguet i que vol intentar repetir els bons resultats d'ara fa tres anys.

Des del 2012 Ciutadans repeteix el mateix cap de llista per la demarcació de Tarragona. Després d'aconseguir guanyar les darreres eleccions catalanes a Tarragona, Matías Alonso torna a encapçalar la candidatura taronja amb l'objectiu de mantenir la confiança dels electors aconseguida ara fa tres anys.

La gran novetat de la llista és la inclusió com a número 2 del portaveu de la formació a l'Ajuntament de Salou Pere Lluís Huguet, que s'incorpora a la candidatura com a independent. Substitueix en aquesta posició a Lorena Roldan, que fa unes setmanes va anunciar el seu fitxatge pel Partit Popular.

Des de la formació creuen que la tasca feta pel partit al Parlament es veurà recompensada per uns bons resultats i es marquen com a objectiu recuperar el lideratge de Catalunya al conjunt de l'estat en diversos sectors.

La formació de moment només ha donat a conèixer els tres primers llocs de la candidatura. El número 3 l'ocuparà la membre del Consell General del partit Carme Margalef.

Programes més recents a TAC12