Lorena Roldán abandona Ciutadans per ser número 2 del PP el 14F


Nou moviment de fitxes de cara a les eleccions del febrer al Parlament. Lorena Roldán marxa de Ciutadans per fitxar pel Partit Popular del també tarragoní Alejandro Fernández. Serà la número 2 dels populars per Barcelona. Roldán posa punt final a la seva trajectòria de 6 anys dins la formació taronja per desavinences amb la direcció del partit. Tot just aquest migdia Roldán i Fernández han oficialitzat el que consideren un moviment per reorganitzar el constitucionalisme.

A primera hora del matí, la que ha estat portaveu del partit al Parlament i al Senat, ha anunciat la seva sortida lamentant la deriva de Ciutadans que, diu, amb els seus pactes a Madrid està donant ales als qui pretenen trencar el país. Roldán assenyala decisions unilaterals per part de l'executiva.

Roldán havia guanyat les primàries per ser cap de llista de Ciutadans

En relació a les discrepàncies,  a ningú se li escapa que mesos enrere van fulminar les aspiracions de la tarragonina. En les primàries del partit, havia estat escollida per encapçalar la llista en les pròximes eleccions, però a l'agost la direcció va imposar Carlos Carrizosa com a número 1.

Salvador Illa serà el candidat socialista

També en el compte enrere per les eleccions del 14 de febrer, en les últimes hores, també ha sorprès la renúncia de Miquel Iceta al capdavant del PSC per donar pas a Salvador Illa. L'actual ministre de Sanitat serà el candidat dels socialistes a la presidència de la Generalitat.

Programes més recents a TAC12