ERC presenta una llista per guanyar a Tarragona

Amb l'objectiu de guanyar per primera vegada les eleccions al Parlament a la demarcació de Tarragona. Així s'ha presentat la llista d'Esquerra encapçalada per la vallenca Raquel Sans i amb l'exdiputat socialista Carles Castillo com a número 4.

Després de fer-se amb l'alcaldia de Tarragona i la presidència de la Diputació entre d'altres institucions, l'objectiu d'Esquerra és ara guanyar per primer cop les eleccions al Parlament a Tarragona.

Així ho ha defensat aquest dimecres la cap de llista republicana Raquel Sans en la presentació d'una llista que, diuen, reflecteix tant la diversitat territorial com social de la demarcació.

CASTILLO ES DEFENSA

Una diversitat també ideològica que exemplifica la inclusió a la llista de l'exdiputat socialista Carles Castillo com a número 4. Castillo ha defensat el seu pas a Esquerra com una manera de defensar el republicanisme i creu que aquest no fa a Esquerra menys independentista.

En els primers llocs de la llista destaquen l'ebrenc Lluís Salvadó com a número 2 i la presidenta de la Federació al Camp de Tarragona, Irene Aragonès, al 3.

Programes més recents a TAC12