Els socialistes es mostren com l'única garantia pel projecte del Hard Rock

També acte central de campanya a casa nostra del PSC. Els socialistes creuen que són els únics que poden entendre’s amb totes les parts. Asseguren que la situació de Catalunya només es pot arreglar a través del diàleg i del pacte, és per això que aposten per una reforma de la Constitució.

Els socialistes volen retornar el catalanisme que diuen hi havia abans del procés. Un època on asseguren es podia pactar i parlar amb tothom i on l’estabilitat de Catalunya era l’única premissa. El PSC creu que en la situació actual Catalunya està perdent moltes oportunitats és per això que es mostren com l’únic partit capaç de parlar i arribar acords amb totes les ideologies.
A banda els socialistes també creuen en una reforma de la Constitució que aposti per un estat federal i d’aquesta manera poder dotar de més recursos comunitats autònomes com Catalunya.
En clau territorial els socialistes tenen un projecte prioritari, Hard Rock Entretaiment World. Asseguren que només guanyant ells aquest projecte té futur, després dels dos intents que Mas i Puigdemont han tingut per tirar-lo endevant.
Els socialistes creuen que poden guanyar les eleccions i es marquen com objectiu treure 5 diputats tarragonins, tres més que a les passades eleccions.

 

Programes més recents a TAC12