Ciutadans assegura que és l'únic partit que pot acabar amb el Procés


Ciutadans vol guanyar les eleccions a la demarcació de Tarragona. Asseguren que la demarcació és la punta de llança del partit. Una de les seves línies de treball a Tarragona és reduir l’atur. La formació taronja va celebrar ahir el seu míting central a la demarcació, hi van participar entre altres Inés Arrimades i Albert Rivera.

Per Ciutadans Tarragona és una circumscripció clau, va ser la demarcació on més percentatge de vots van treure a les últimes eleccions i ara ho volen repetir. Per la formació aquestes eleccions van més enllà de triar el partit que governi, asseguren que hi ha l’oportunitat d’acabar i enterrar l’independentisme.
Des de Ciutadans asseguren que el seu vot és el més útil i l’únic que pot fer un canvi de veritat en tota aquesta situació. És per això que no van faltar crítiques cap al PP i al PSC.
Ciutadans té com a principal objectiu a la demarcació de Tarragona invertir en el corredor del mediterrani, asseguren que d’aquesta manera poden acabar amb una de les principals problemàtiques del territori, l’atur.
A banda de guanyar amb vots a Tarragona, Ciutadans es marca com objectiu aquest 21 de desembre aconseguir 5 diputats, un més que a les passades eleccions del 2015.

Programes més recents a TAC12