Comença la campanya electoral amb l'enganxada de cartells

Els partits polítics han començat la campanya electoral a les comarques de Tarragona amb enganxades de cartells a les principals ciutats. 

El candidat de Junts per Catalunya penjava a la Rambla Nova de Tarragona el cartell amb Carles Puigdemont. Una candidatura que busca legitimar els resultats de l'1 d'octubre i el govern cessat per l'article 155, amb el rebuig clar als empresonaments per la causa independentista.  

Ciutadans començava la campanya a Tarragona posant en valor l'oportunitat d'aquestes eleccions amb el lema Ara sí, votarem, en la que consideren una campanya històrica en la que asseguren, formaran un Govern per tots els catalans.

Esquerra arribava a la Rambla Nova amb la pancarta per la llibertat dels presos i un cartell en forma de trencaclosques, a on pren especial relleu la paraula democràcia. Amb Oriol Junqueras a la presó, els republicans reclamen que s'acceptin els resultats si guanyen els independentistes.

El PSC enfoca la campanya més enllà del debat independentista, lamentant però, que encara quedin presos. La candidata Rosa M. Ibarra, aprofitava per defensar una campanya on es parli de les propostes dels partits. El PP obria la campanya amb un sopar de Nadal per unes eleccions que consideren com a restituents de l'economia i la legalitat. I creuen que Tarragona, en això, serà decisiva.

De la seva banda, a la penjada de cartells, la CUP plantejava les eleccions com a il·legítimes i un obstacle a superar per construïr la República. Pel que fa a Catalunya en Comú proposa un nou camí constituent per recuperar les oportunitats perdudes.

Més en aquesta secció: El PP defensa la Constitució »

Programes més recents a TAC12