Comencen les obres de l'escola Mossèn Ramon Bergadà

Els operaris han començat a treballar en la reparació i millora de l’escola mossén Ramon Bergadà de Constantí. Els treballs formen part d’un projecte global pressupostat en uns 600.000 euros. Ara, s’ha engegat primera fase de la rehabilitació del centre, finançada amb més de 230.000 euros per la Generalitat. Aquesta primera fase es centra sobretot a la reparació de façanes i fissures. De fet, la necessitat de rehabilitar el centre es concreta l’any 2017 arran d’un estudi que detecta patologies estructurals i deficiències motivades per un terreny format per argiles expansives.

El projecte preveu doncs diverses intervencions als dos edificis del centre i també a l’entorn urbanitzat del mateix. L’Ajuntament complementarà la inversió de la Generalitat actuant també en tasques de manteniment i pintura valorades en 12.000 euros. Uns treballs que no seran els únics que impulsarà el consistori als centres públics del municipi.

Totes les obres es duran a terme durant l’estiu amb la voluntat que els centres escolars puguin obrir portes amb normalitat el mes de setembre.