Constantí farà una nova zona d'aparcament al Polígon Industrial

Aquestes són imatges del Polígon Industrial de Constantí, als voltants de l'empresa Tradilo Inversiones. Com veuen, la zona té problemes amb els vehicles estacionats dels treballadors d'aquesta i altres empreses. Ara l'Ajuntament ha desencallat un projecte per asfaltar una zona d'aparcament en uns terrenys propietat de l'empresa Tradilo, amb una superfície total de més de 160.000 metres quadrats.

Per altra banda, al nord del municipi, a tocar del parc de l'Almatella, es treballarà per convertir aquests solars en una gran zona verda, de fàcil accés pels veïns. Així Constantí tindria un parc natural als afores del municipi i que es podria connectar en un futur amb el Pont de les Caixes o amb la Vila Romana de Centcelles.

Aquests dos nous projectes s'han inclòs en un nou pla urbanístic, aprovat pel ple municipal. On també es va votar la creació de Comissions informatives permanents del Ple, perquè el govern vol mantenir informada a l'oposició de tots els projectes importants del municipi, i així no donar la imatge de ser una majoria absoluta autoritària. L'oposició per la seva part, va considerar insuficients les comissions i va demanar poder assistir a les Juntes de Govern.