Òscar Sánchez obre el mandat de Constantí amb majoria absoluta i 'voluntat d'escoltar'

El compromís pel diàleg ha marcat el primer dia del nou ple. Les tres forces representades, PSC, Compromís per Constantí i Junts per Constantí s'han mostrat predisposades a col·laborar pel bé del municipi tot i la majoria d'Òscar Sánchez.

De la mà dels representants electes més i menys joves, Virginia Bautista i Josep Maria Franquès, Òscar Sánchez ha rebut la vara d'alcalde per afrontar el seu segon projecte consecutiu, el primer d'ells amb majoria absoluta. Compta amb nou regidors, sis més que Compromís per Constantí, i vuit més que Junts per Constantí.

Tan sols tres forces estan representades en el nou ple, i les de l'oposició no han presentat candidat avui, optant per l'abstenció. La fermesa en un projecte que disposa del suport de més del 58% dels votants per seguir en la mateixa línia però la voluntat d'escoltar la resta de grups: és el patró inicial de mandat de l'alcalde de Constantí.

Tant Sílvia Puerto com Josep Maria Franquès, han promès el càrrec tot defensant les llibertats fonamentals i l'aposta per un país més just. Tots dos, també, allargant la mà al nou alcalde per exercir una oposició ferma i constructiva


Un saló de plens constantinenc que presenta cinc cares noves i en què tots han aprofitat també per agrair la tasca dels regidors que no continuen respecte a l'anterior mandat. Comença l'etapa de majoria absoluta amb el socialista Òscar Sánchez.