El PSC aclapara a Constantí aconseguint una majoria de 9 regidors

A Constantí el PSC ha aconseguit una majoria molt àmplia amb 9 regidors. D’aquesta manera Òscar Sánchez, tornarà a encapçalar l’equip de govern i aquesta vegada amb solitari. Feia ja alguns comicis municipals que cap formació aconseguia una majoria absoluta a Constantí.

Eufòria a la seu del PSC de Constantí. Els socialistes tornaran a tenir l’alcaldia del municipi i aquesta vegada amb una àmplia majoria de 9 regidors, que els permetrà governar amb solitari. Feia anys que cap partit aconseguia uns resultats tan aclaparadors al municipi. Asseguren que aquest és el millor aval a la bona gestió que consideren, han dut a terme aquest últim mandat. Gairebé sense creure’s els resultats que havien aconseguit, els socialistes volen continuar les polítiques i projectes que van engegar el 2015.

En segona força va quedar Compromís per Constantí, la coalició d’Esquerra Republicana i Iniciativa. Uns partits que el 2015 sumaven 4 regidors, 3 pels Republicans i 1 pels verds i que ara anant junts només n’han aconseguit 3. L’últim representant va caure a Junts per Constantí i d’aquesta manera queden fora del saló de plens el Partit Popular i Units pel Canvi.