Constantí decideix si confia un segon mandat a Òscar Sánchez

Tots els candidats han coincidit en que les sensacions són bones pel que fa a la participació, en un municipi que, històricament, aquesta ha estat baixa.

Des de primera hora, el pavelló de Constantí, únic col·legi electoral, ha presentat bon aspecte. L’actual alcalde, Óscar Sanchez, ha votat quan passaven 5 minuts de dos quarts d’onze. Espera que dipositin novament la confiança en ell. Sánchez es mostra satisfet per l’afluència ciutadana i optimista, diu, per la bona feina feta aquests quatre anys.

Passaven 15 minuts de les 11 quan Sílvia Puerto, alcaldable de Compromís per Constantí, ha votat, sent així la última dels candidats en votar. Defineix la seva llista com l’alternativa als socialistes. Es mostra esperançada perquè avui els constantinencs decideixin canviar de rumb.

L’exalcalde de Constantí, Josep Maria Franquès, destaca la mobilització dels veïns i veïnes. El principal objectiu de l’alcaldable de Junts per Constantí és millorar els 2 escons aconseguits ara fa 4 anys i creu que amb aquesta participació, això serà possible.

El més matiner de tots en votar ha estat el candidat del Partit Popular, Javier Carrión, qui ha votat poc abans de dos quarts d’onze. S’ha mostrat satisfet per la mobilització ciutadana i creu que la gent valorarà la feina que ha fet aquests anys pel municipi

El candidat d’Units per a canviar, Fede Díaz, ha destacat que el dia assolellat ajuda a l’alta participació i ha demanat que tothom voti per a tindre un millor Constantí. Assegura que la seva llista és la que representa més fidelment als veïns de Constantí i espera millorar l’escó que va aconseguir fa quatre anys.

Prop de 4.000 constantinencs estan cridats a les taules electorals del pavelló de Constantí per decidir el futur del municipi.