Junts per Constantí presenta una candidatura renovada amb l'objectiu d'acabar l'Auditori

Junts per Constantí ha presentat equip i programa. Equip que torna a encapçalar l'exalcalde Josep Maria Franquès però amb gent nova. I del programa destaca la proposta d'acabar el teatre Auditori.

L’exalcalde de Constantí, Josep Maria Franquès, torna a ser el cap de llista, aquest cop sota el nom de Junts per Constantí. El partit, però presenta una llista renovada amb cares noves. Com a número dos Alvaro Gilbert, tercera posició Lluís Torrents i la quarta Mercè Vilanova. La qui va ser la número dos ara fa quatre anys, Isabel Barrena, ocupa la cinquena posició de la candidatura. El cap de llista diu que les persones del seu equip estan formades en diversos àmbits per apropar els millors punts de vista.

Pel que fa el programa, Junts per Constantí, té com a principal objectiu finalitzar l’Auditori, un equipament que fa anys que es troba paralitzat.

Entre d’altres propostes també volen reconvertir la oficina de treball en una agència de col·laboració, per ser un referent en la contractació de personal. Asseguren que amb els plans d’ocupació actuals no s’aconseguirà mai un atur zero i la seva prioritat és introduir als joves i aturats del municipi al món laboral.