Els dos projectes prioritaris de Compromís per Constantí, el teatre auditori i una sala de vetlles

L’acte de presentació de candidatura de la coalició Compromís per Constantí ha començat amb un homenatge al periodista tarragoní Xavi Zaragoza, després de la noticia de la seva mort..

El candidat a les passades eleccions municipals d’Esquerra Republicana, Daniel Rodríguez, ha engegat els parlaments, destacant el paper dels republicans en un passat, al govern del municipi amb Josep Maria Sabaté. La candidata de Compromís, Sílvia Puerto, ha sortit després a l’escenari per parlar del programa polític, amb dos projectes claus. El primer és culminar el projecte del teatre auditori perquè les entitats teatrals del municipi tinguin un espai per poder desenvolupar i millorar el panorama teatral constantinenc.

El segon, una sala de vetlles, per poder oficiar enterraments i cerimònies. Recordem que actualment, donat l’estat de l’església, els funerals se celebren al pavelló municipal. També volen engegar una nova zona esportiva al costat del camp de futbol. I incentivar fiscalment als més necessitats amb més beques i ajudes.

A l’acte també ha parlat Antonia Garcia, representant d’Iniciativa i que formaran una coalició d’esquerres amb els republicans. Demanen que els votin com l’autèntica, diuen, aposta progressista i d’Esquerres, davant d’un Partit Socialista que no es capaç d’executar els projectes més importants. A Sílvia Puerto la segueixen Domingo Garcia, Rubén Gras, Maribel Castro i Dolors Garcia.