Constantí representarà per primer cop la Passió de Crist als carrers del poble

 

Nova proposta per la Setmana Santa: La Passió de Crist a Constantí. L'associació d'Amics del Teatre s'ha bolcat, per primer cop, en una representació que, com ja fan per Nadal amb el naixement de Jesús, convertirà alguns dels racons simbòlics del poble en els escenaris de la mort del Messies. Serà el 20 d'abril a les 19h. 

Ja fa temps que els amics del teatre de Constantí pensaven en representar la Passió de Crist, i després de l'èxit del seu Pessebre Vivent itinerant, amb escenes dels Pastorets per Nadal, aquesta Setmana Santa s'atreviran amb les escenes de la passió, mort i resurrecció de Jesús.

Alguns dels espais ja utilitzats per la representació del Pessebre Vivent seran també ara l'escenari de la Passió, com l'antiga pista d'estiu, derruïda, on es crucificarà Jesús.

En total una vuitantena d'actors i actrius i també els Armats de Constantí, representaran 6 escenes des de l'entrada a Jerusalem, el Sant Sopar, la presa de Jesús a Getsemaní o el procés davant Herodes i Pilat, fins arribar al Calvari.

Se'n farà una sola representació, i després de l'èxit de visitants del Pessebre Vivent, es buscaran entorns més amplis i s'afegirà microfonia.