×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Més de sis hores d'escorcoll a la impremta Indugraf de Constantí

 

La Guàrdia Civil ha tornat a entrar a l'impremta Indugraf de Constantí amb el mateix pretext, buscar qualsevol prova que demostri que s'hauria imprès material per dur a terme el referèndum de l'1 d'octubre. N'han sortit més tard que a Valls. Eren prop de les sis de la tarda, i ho han fet amb algunes bosses a les mans.

Aquest era el moment que els agents de la guàrdia civil sortien de l’impremta Indugraf. A les seves manes dues bosses que podrien contenir proves relacionades amb el referèndum de l’1 d’octubre. Això és el que han intentat buscar durant més de 6 hores de registre. Aquest cop sí que han escorcollat perquè hi havia una ordre del jutjat de guàrdia de Tarragona. I no pas  divendres quan els agents que van entrar en aquesta empresa ho van fer només per inspeccionar ja que l’ordre judicial encara no havia arribat.
La presència de la Guàrdia Civil en aquesta impremta és des de dimecres, quan patrulles d’agents controlant els accessos de l’empresa i revisaven els vehicles privats dels treballadors.
Ara ja han marxat tots, els policies que feien el registre i també els que controlaven els accessos. Pel que fa els responsables de l’empresa s’espera que passin per la caserna de la guàrdia civil de Tarragona per prendre’ls declaració.