×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

Continua la vigilància a una impremta de Constantí

I mentrestant a Constantí, la Guàrdia Civil segueix vigilant les portes de la Impremta Indugraf, on se sospita que es podrien imprimir documents relacionats amb el Referèndum. Ahir l'advocat de l'empresa hi va passar tot el dia, a l'espera d'un suposat registre policial que no arriba. Aquest matí ha tornat a l'empresa.

Tranquil·litat total a les portes de la impremta Indugraf de Constantí, on per segon dia consecutiu continua la presència a les portes d'una patrulla de la Guàrdia Civil que procedeix a la identificació de les persones que en surten i al registre dels seus vehicles. Investiguen si en l'interior de l'empresa s'imprimeix material per que es pugui fer servir en el referèndum de l'1 d'octubre, tot i que cap jutjat de l'audiència de Tarragona no ha rebut una petició de registre de l'interior.

A quarts de nou del matí hi ha arribat l'advocat de l'empresa per a seguir des de la mateixa els possibles esdeveniments. Ja hi va ser aquest dijous durant tot el dia, a la seva sortida, ja entrada la nit, va assegurar que no tenen cap notificació d'un possible registre i que l’empresa treballa amb normalitat.

També aquest dijous a la tarda van fer acte de presència a les portes de l'empresa representants de l'ANC, esquerra i la CUP de Constantí, que van voler recolzar als treballadors de la mateixa.

Per tant es continua a l'espera de si arriba una petició de registre judicial a l'audiència tarragonina en les properes hores o dies.