Constantí prepara prop de 50 actes en una Festa Major amb la campanya 'No és no'

 

Constantí viurà a partir del 26 de juliol 15 dies seguits de Festa Major, dedicada a Sant Feliu. Enguany s'han previst mig centenar d'actes, d'entre els quals destaca el primer campionat de bitlles catalanes, la cloenda dels 50 anys del Centre d'Esports o el 20è aniversari del Club Natació Constantí. Per cert, repeteixen les barraques, iniciades l'any passat. Aquest cop durant dos nits i amb campanya inclosa contra les agressions masclistes.

Constantí se suma a la campanya No és no per la seva Festa Major repartint polseres i xapes gratuïtament durant els actes festius com les nits de barraques. Enguany seran dues, després de l'èxit de l'estrena de l'any passat. Al cartell: Blaumut, el Último Tributo, DJ OGT, Porto Bello, la Banda del Coche Rojo i Cultrum.

En total es celebraran prop de 50 actes diferents fins el 5 d'agost. A més dels més tradicionals en honor al patró de Constantí, Sant Feliu, n'hi haurà de tot tipus i per tots els públics. Una Festa Major que compta amb la participació de desenes d'entitats del municipi.

Destaca la presentació de l'auca dels 50 anys del Centre d'Esports, o la jornada esportiva a la piscina en motiu dels 20 anys del Club de Natació. La nit de l'Esbart Dansaire celebrarà cinc anys, mentre de les noves propostes sobresurt el primer campionat de bitlles catalanes, el 28 de juliol.