Constantí renova la gespa artificial del camp de futbol

Els operaris ja han retirat la catifa de gespa artificial del camp de futbol municipal de la Coma, de Constantí. Durant les pròximes cinc setmanes, s’hi col·locarà una nova superfície homologada per la FIFA que substituirà l’antiga gespa artificial, instal·lada l’any 2008.

Tot i que la seva degradació ja no la feia apta per a la pràctica esportiva, la gespa retirada encara tindrà una segona vida, ja que l’Ajuntament preveu reutilitzar-la. El material extret s'ubicarà en rotondes del poble. 

La renovació de la gespa artificial del camp de futbol completarà la remodelació de l’equipament iniciada per l’enllumenat, ara, amb focus de sistema led. S’ha aprofitat l’estiu per realitzar els treballs aprofitant l’aturada de les competicions i amb la voluntat que a finals del mes d’agost ja es pugui tornar a utilitzar la instal·lació. L’obra està pressupostada en 241.000 euros i preveu la instal·lació d’una nova catifa de gespa artificial que cobreixi els 6.600 metres quadrats  de superfície del camp de la Coma.