Maria del Mar Bonet, a la programació d'estiu de Constantí

Constantí ha preparat per als mesos de més calor fins a 30 activitats dirigides a tots els públics. Entre elles, tornen les caminades guiades que combinen l'activitat física i la redescoberta del territori, i que enguany tindran caràcter solidari. El cost serà d'un euro i els beneficis aniran destinats a l'Hospital Sant Joan de Déu.

La programació musical tindrà entre altres cançó popular i de taverna amb el grup Julivert, una formació que també musicarà un teatre de carrer des del rentador municipal. El plat fort serà el 13 de juliol al Conjunt Monumental de Centcelles, amb la gran dama de la cançó catalana Maria del Mar Bonet, acompanyada del pianista Dani Espasa i el guitarrista Borja Penalba.

La programació constantinenca també passarà per la biblioteca municipal, a més d’una visita a l’observatori astronòmic d’Àger, tallers familiars, activitats de jocs de taula i tardes de cinema a la fresca. Els primers dies d'estiu se celebrarà la festa de l’Orgull, que culminarà diumenge amb una manifestació amb format de rua i un espectacle amb dues drags.