El govern de Constantí reformula l'estructura les regidories amb tres àrees

 

El nou govern municipal de Constantí s'estructura en tres grans àrees que agruparan les regidories a diferència de com es feia a l'últim mandat. Seran les de Governació, Persones i Territori.

La de Governació estarà comandada per l'alcalde Óscar Sánchez, que també assumirà altres regidories com la de Comunicació. En aquest mateix bloc, Alfonso Riscos s'encarregarà de la Seguretat.

Pel que fa a l'àrea de Persones estarà encapçalada per Dolors Fortuny, que gestionarà les regidories d'Ensenyament i Cultura. Virginia Bautista Acció Social, Salut i Gent gran; Ana Maria Martínez Joventut, Oficina de Treball i Polítiques d'Igualtat i Ismael Perroni Recursos Humans i Festes.

oscar

Finalment, Vicenç Maceira serà el titular de l'àrea de Territori que englobarà les regidories d'Hisenda, dirigida per ell mateix; Urbanisme, Transició Ecològica i Medi Ambient, comandada per Mercedes Martínez i Esports, Neteja Pública, amb Jordi Pérez al capdavant.

El ple extraordinari de Constantí també va servir per aprovar les retribucions dels càrrecs electes. Un aspecte que va generar malestar entre l'oposició, ja que des d'Esquerra es va assenyalar que els sous de les membres de l'equip de govern són un 25% més alts que el 2019.

Un fet que es va contraargumentar des de l'equip de govern, explicant que s'han guiat per un informe de l'Observatori de Governs Municipals de Catalunya i apunten que les retribucions estan un 20% per sota a municipis similars.