Óscar Sánchez és proclamat, de nou, alcalde de Constantí

L'Ajuntament de Constantí ha sigut un dels primers ajuntaments del Camp de Tarragona en constituir-se. Per tercera vegada, Óscar Sánchez ha estat proclamat alcalde fent valdre l'àmplia majoria absoluta i els seus nou regidors. Des de l'oposició, els tres regidors d'ERC i el representant de VOX s'han abstingut. Dels tretze regidors que conformen el plenari municipal, s'han incorporat quatre cares noves.

L'alcalde socialista ha volgut posar en valor la feina feta dels quatre regidors que han deixat el ple municipal i ha afirmat que s'esforçarà dia a dia per fer avançar Constantí. Sánchez no ha pogut evitar emocionar-se després d'agrair el suport a tota la seva família.

Per altra banda, el portaveu d'ERC, Joan Reig, ha donat les gràcies a totes aquelles persones que els hi van donar el seu vot de confiança. Reig ha explicat que faran una oposició contundent, però amb tota la lleialtat.

Finalment, el cap de llista de VOX, Juan Carlos Pinel s'ha mostrat content per haver aconseguit entrar per primera vegada al consistori.

En els pròxims dies es donarà a conèixer quina serà la distribució de les regidories.