Urbanisme i Joventut, dues àrees en mans de les regidores debutants de Constantí

Mercedes Martínez i Ana María Martínez s'estrenaran aquest dissabte com a regidores de l'equip de govern de Constantí, però ja han participat en les reunions d'aquests dies de l'executiu en funcions. D'aquesta manera, han començat a assimilar la feina que hauran de dur a terme.

Mercedes Martínez ho farà des de la regidoria d'Urbanisme, Transició Ecològica i Medi Ambient. Carteres que fins ara assumien l'alcalde Óscar Sánchez i Maria Garcia, que no ha entrat al plenari.

En l'àmbit de la transició verda, Mercedes Martínez tindrà la tasca de consolidar una comunitat energètica al polígon amb plaques solars a les naus industrials i posar en funcionament el parc fotovoltaic Constantí-42.

DDR Peça cartipàs Constantí ANA MARÍA MARTÍNEZ MERCEDES MARTÍNEZ juny 2023

D'altra banda, Ana María Martínez s'encarregarà de les regidories de Joventut, Oficina de Treball i Igualtat. Es tracta d'àrees que portaven fins ara els regidors Ismael PerroniVirginia Bautista i Mariana Buger.

Una de les propostes que vol treballar és la millora dels serveis d'ocupació del municipi, que ara depenen del Consell Comarcal i es treballarà perquè ho assumeixi l'Ajuntament.

Ana María Martínez també apunta que impulsarà polítiques per fomentar la participació del jovent i continuarà amb la línia que s'ha seguit fins ara en matèria d'igualtat de la dona i els col·lectius LGTBI.