Una nova nau de 40.000m2 amplia el creixement del polígon de Constantí

Moviments de terres en les darreres setmanes a la cantonada del carrer d'Àustria i l'avinguda de les Puntes del Polígon de Constantí. És aquí on l'empresa Scanell Properties aixecarà una nova nau logística de 40.000 metres quadrats que s'unirà a la cada vegada més àmplia oferta d'aquest sector amb la que compta el polígon constantinenc. La nova nau comptarà amb un magatzem de 37.500 metre quadrats i edificis annexos amb una superfície de 2.500.

Una nova plataforma que s'uneix a la que ja té gairebé construïda l'empresa Goodman en el mateix carrer del polígon, amb quatre naus de 10.000 metres quadrats cadascuna i la inaugurada per Amazon l'octubre de l'any passat amb més de 9.000. Una aposta del polígon constantinenc per l'àmbit de la logística que des del consistori volen que el converteixi en un espai de referència més enllà del sud de Catalunya.

NOU CENTRE D'EMPRESES

Un creixement que el consistori vol aprofitar per a crear un nou ens que treballi tant en benefici de les diferents empreses com del municipi. És per això que es planteja la construcció en un solar de propietat municipal a tocar de l'espai d'Amazon, un nou edifici que aculli el futur Centre d'Empreses del Polígon. La intenció és crear un ens publicoprivat que aplegui tant empreses com institucions com la Cambra de Comerç de Tarragona.

L'expansió del polígon va més enllà dels seus límits, com es pot veure amb la construcció de la nova planta fotovoltaica Constantí 42, que ha d'aportar energia verda a les empreses instal·lades.