Teixint tendals i vincles

Una trentena de constantinenques han convertit metres i metres de llana en cinc tendals que cobriran el carrer Major de la vila. S'han servit d'uns 300 cabdells per teixir peces plenes de color, com aquesta, que mesuren dos metres d'amplada per cinc d'alçada.

Tot plegat ha sorgit de la iniciativa d'una veïna que, amb la col·laboració de l'entitat local 'Retalls', ha posat fil a l'agulla a una idea que ha servit tant per decorar el centre històric de Constantí com per cohesionar les seves veïnes.

DDR Constantí 2

La quinzena d'integrants de l'entitat 'Retalls' ha comptat aquesta vegada amb l'ajuda d'altres constantinenques que han acudit a la crida que s'havia fet a través de les xarxes socials. Totes elles es mostren satisfetes per aquesta experiència i no descarten repetir-la més endavant.

El resultat final s'instal·larà al carrer Major, al seu tram entre l'ajuntament i l'església, en dies assenyalats. De moment l'estrena serà durant la Diada de Sant Jordi i, previsiblement, es tornarà a col·locar durant la festa major d'estiu.