×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 353

El Ple de Constantí aprova els comptes

L'equip govern treu pit per una gestió que deixa 4,2 milions de romanent i cap deute. L'oposició valora els números positivament argumentant que l'actual govern ha heretat els fonaments administratius establerts durant l'anterior legislatura.

Unanimitat en el ple de Constantí per donar per bona la gestió econòmica del consistori durant els últims anys. L’aprovació de la liquidació del pressupost del curs passat, tancat amb un romanent positiu de 4,2 milions d’euros ha servit perquè l’equip de govern actual tregui pit per la gestió, argumentant l’agilitat en els tràmits administratius.

Valoració positiva també des dels grups de l’oposició, que destaquen de la gestió econòmica del govern actual, una continuïtat vers les bases establertes en l’anterior legislatura, amb un govern d’un altre color polític. Una gestió que ha permès eixugar el deute de l’Ajuntament.

Aprovació de comptes a banda, el ple també ha servit per aprovar per unanimitat una moció impulsada pel PSC que preveu que l’Ajuntament de Constantí insti al govern estatal a aprovar una llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme similar a l’aprovada pel parlament català.  El ple també ha concretat els dies festius locals a Constantí per l’any vinent, l’1 d’agost i, tot i caure en dissabte, també el 20 de gener.