Amazon ja opera des de Constantí

La nova estació logística del gegant de la paqueteria Amazon ocupa més de 9.000 m2 al Polígon Industrial de Constantí. Unes instal·lacions que han començat a operar aquest dijous i que donen feina de manera directa a 120 treballadors.

Una xifra a la qual s'han de sumar més de 300 conductors pertanyents a les sis empreses de repartiment que treballaran per a la companyia en l'última part del trajecte de les comandes fins a casa dels destinataris.

I és que la nova estació impulsa la gestió de l'anomenada "última milla" de les comandes. Així, serveix de punt de distribució final i millora l'eficiència del repartiment als clients.

SATISFACCIÓ A CONSTANTÍ

Un fet, aquest darrer, que és dels més ben valorats per part de l'Ajuntament constantinenc respecte a l'arribada d'Amazon, juntament amb la inversió que suposa per a les arques municipals una ocupació d'aquestes característiques al polígon del municipi.

Una arribada de grans empreses com Amazon en aquest espai que es va començar a gestar ara fa cinc anys, amb el desenvolupament del nou pla urbanístic del polígon.