Constantí acollirà un "Cruyff Court"

L'acord entre l'Ajuntament i la Fundació Johan Cruyff permetrà la instal·lació d'un camp de gespa artificial al Grup Centcelles i l'impuls de programes esportius i de lleure per als més joves del municipi.

La Plaça Generalitat del Grup Centcelles de Constantí serà l'emplaçament on la Fundació Johan Cruyff instal·larà un dels seus camps de futbol artificial. Així ho recull el conveni de col·laboració signat entre la fundació i l'ajuntament del municipi.

Els anomenats "Cruyff Court" són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport i inculcar valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal.

Segons el conveni signat, que té una vigència de quatre anys, se celebraran a Constantí tres projectes anuals específics: un torneig escolar per a nois i noies de 10 a 12 anys, un esdeveniment per a joves amb capacitats diverses i un projecte perquè joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.

Des del consistori volen que aquest nou espai es converteixi en una referència al municipi per atendre les necessitats esportives i de lleure dels infants.

El cost de la instal·lació és de 128.000 euros, que finançarà la Fundació Johan Cruyff, mentre que l’Ajuntament n’assumirà la gestió i el manteniment.