Constantí distingeix els veïns més destacats de l'any

Constantí ha viscut aquest dimecres el dia gran d'una Festa Major d'Hivern reduïda a la mínima expressió  a causa de la pandèmia. Sí que s'ha celebrat el tradicional pregó i les distincions als constantinencs més destacats de l'any

Va ser el moment més emotiu de l'acte d'entrega de distincions de la Festa Major de Constantí d'enguany. La medalla de la ciutat ha recaigut aquesta vegada a títol pòstum en Òscar Atance, víctima de l'explosió d'IQOXE i veí del municipi molt actiu amb les seves associacions. El guardó va ser recollit pels seus germans, que van manifestar que l'Òscar estaria orgullós d'aquest reconeixement del seu poble. També va ser distingit al Premi Centcelles al mèrit cultural el músic i col·laborador de TAC12 Joan Reig, que va fer un al·legat a favor de la cultura i va reconèixer que ser reconegut a casa sempre és especial.

Una gal·la, difosa de manera virtual a causa de la pandèmia, en què també es van distingir els esportistes Èlia Canales i Àngel Dario i en l'àmbit empresarial el fins a l'any passat propietari del bar Cal Mellado Lluís Domingo.

També als voluntaris contra la COVID-19 i els aniversaris de les escoles Centcelles i Ramón Bergadà i dels Voluntaris del Mulla't per l'Esclerosi Múltiple.

Un acte que va servir, juntament amb el pregó pronunciat per la rectora de la URV María José Figueras per a donar el tret de sortida a una Festa Major reduïda a causa de la pandèmia.

Unes festes doncs que només tenen aquest dia de Sant Sebastià els actes més tradicionals com les matinades i la missa al Centre Parroquial.

Canvia't al 39 a la TDT