Anar a buscar el tió, una aventura que han gaudit els infants de Constantí

Molts nens i nenes de Constantí ja tenen el seu tió a casa seva preparat per aquest Nadal. Els han trobat aquest dissabte amagats per diversos llocs del municipi. Ho han fet amb l’ajuda de voluntaris i les seves famílies. Un equip de TAC12 els ha acompanyat per descobrir la millor recompensa de l'activitat, la felicitat dels més petits.

S’apropa Nadal i els més petits han d’anar a buscar el tió. Per això, l’Ajuntament ha proposat aquesta activitat: 'Constanti-ó!!'. L’objectiu és caçar els tions i tiones amagats pels boscos i parcs per tal que els infants se’ls puguin endur a casa per cuidar-los i alimentar-los fins al dia  del cagatió.

tio

Són catorze famílies les que han participat de l'aventura després d’haver-se inscrit prèviament. Ho han fet, però, amb l’ajuda d’una trentena de joves exploradors que, amb mapes, han guiat els més petits.

Segons els organitzadors els tions viuen molt a prop del poble en llocs secrets. I de fet ho hem pogut comprovar. Després de buscar intensament i gràcies a les pistes estranyes que les soques han anat deixant pels carrers com taronges o fruits secs, la mainada ha aconseguit trobar el seu tió, que els ha esperat amb un obsequi ple de sorpreses.